De Extra tas met daarin vier verschenen magazines.
De Extra tas met daarin vier verschenen magazines. Foto: EnterMedia

Schrijf je nu in als lid van BussumsNieuws Extra

Algemeen

Een zomer lang wegduiken in een lekker magazine vol verhalen uit eigen dorp. Dat kan met onze speciale BussumsNieuws Extra-tas. Deze zomer is er een speciale aanbieding waarbij u bij het afsluiten van een Extra jaarlidmaatschap de laatste vier verschenen magazines cadeau krijgt in onze mooie Extra-tas. De zomeraanbieding geldt nog tot en met 31 augustus, zolang de voorraad strekt. Dus wacht niet te lang, want op is op.

Onze redactie schrijft elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online, die u als lid allemaal kunt lezen. Dagelijks ontvangt u een nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit de regio en maandelijks valt het glossy magazine bij u in de bus. En als lid maakt u ‘de krant van Bussum’ mede mogelijk!

Inschrijven kan op onze website of met het inschrijfformulier in onze wekelijkse krant.

Wat is BussumsNieuws Extra?
Alle verhalen die niet in de krant passen. Minstens tien per week, plus de beste regioberichten en elke zaterdag een mooi portret van iemand uit de gemeente Gooise Meren.

Waar kun je dat lezen?
Op uw tablet, telefoon, laptop of computer. U vindt alle Extra-artikelen op onze website en we sturen u elke dag een handig mailtje met de linkjes. Zo mist u niks en leest u alles.
Als u in Bussum woont, krijgt u de tien beste artikelen van de maand ook nog eens in een mooi magazine thuis.

Wat betekent ‘En profiteer’?
In het magazine vindt u voordeelkaarten die korting opleveren bij winkeliers in Gooise Meren, exclusief voor leden van BussumsNieuws Extra. Zo verdient u uw lidmaatschap dubbel en dwars terug.   

Wat kost het? 
Iets meer dan 1 euro per week, namelijk 59 euro per jaar. Liever per maand? Dat kan voor 5,50 euro per maand. We verlengen automatisch en dat kunt u stoppen wanneer u wilt. Als lid van BussumsNieuws Extra leest u al onze berichten, blijft u betrokken bij Bussum en omstreken én profiteert u van exclusieve aanbiedingen. Schrijf u snel in, dan krijgt u ook elke maand gratis ons magazine.

Waarom is het niet gratis?
Onze inkomsten uit advertenties lopen terug. In plaats van minder te schrijven, schrijven we meer (extra). Zo maken we een aanbod waar lezers voor willen betalen. Gelukkig zijn er genoeg Bussumers die ons steunen en zich als lid hebben aangemeld.

Is er veel over Gooise Meren te schrijven?
Jazeker. Het is onze passie! We houden u betrokken bij de gemeente, geven uitleg bij wat er speelt en verrassen u met boeiende verhalen van andere inwoners in Gooise Meren. De gemeente zit er vol mee!

Hoe zit het met de weekkrant?
We bezorgen een goede gratis weekkrant met daarin het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vrijwilligersvacatures en het gemeentenieuws. Plus héél kort de artikelen die u mist omdat je nog geen lid bent van BussumsNieuws Extra.

Is er nog meer?
Zeker. Als lid van BussumsNieuws Extra heeft u ook toegang tot alle nieuwsartikelen en achtergrondverhalen uit Hilversum in Gooi en Eembodeuit Weesp in WeesperNieuws én Huizen via Nieuwsblad voor Huizen.

Hoe meldt u zich aan?
Heel simpel. Via deze link.

Uit de krant