Afbeelding
Foto: PR

Wereld BBQ gaat (weer) niet door

Algemeen

BUSSUM - De Wereld BBQ die gepland staat voor 18 september gaat vanwege de aanvullende maatregelen rondom het coronavirus niet door en wordt verplaatst naar het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022.

De Wereld BBQ in De Groene Long is een gevarieerd kleurrijk palet aan activiteiten voor jong, oud en alles er tussen in, omlijst met een zinnenprikkelende muziek-, eet- en drinkbelevenis, zoals alleen inwoners van Gooise Meren dat voor en met elkaar organiseren. De Wereld BBQ staat in het teken van contact, ontmoeting, verhalen delen van alle continenten en windstreken en samen genieten.

Mede-organisator Sandra Geerling: “Een belangrijk doel van de Wereld BBQ is dat mensen uit alle windstreken met elkaar in contact komen. Dat is amper mogelijk als je per huishouden op een vaste plek zit en anderhalve meter afstand moet houden. Daarom maken we volgend voorjaar een tweedaags festijn van met nog meer contact. Heb je hier ideeën voor? Neem dan vooral contact op”.  

Wil je eten maken en aanbieden of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Jochum Jarigsma, via 06-26088604 of jochum@jarigsma.nl

Uit de krant