Bussumse sport van het weekend

Algemeen

DOC pakt geen punten tegen Reehorst '45

DOC heeft zaterdag geen punten overgehouden aan het duel met het hoger geklasseerde Reehorst '45. De Bussumse korfballers speelden goed, maar stapten toch met een 11-16 nederlaag naar de kant.

DOC speelde goed, maar het was Reehorst '45 dat het duel al snel maakte. De tegenstander was op alle fronten beter dan DOC. Reehorst kon al snel de score openen, de Bussumse korfballers hadden maar mondjesmaat een antwoord op het aanvallende spel van de topploeg. DOC scoorde zelf ook wel, maar bleef voor rust met 4-9 al ver achter. Na rust was het spel van de Bussumers beter en kon er ook meer gescoord worden. Dat deden de Bussumers al snel weer, maar ook Reehorst '45 pakte de draad weer op.

Squash & Wellness weer helemaal terug

Er bestaat weer een reële kans dat de squashers van het Bussumse Squash & Wellness de deelname aan de één na hoogste Nederlandse klasse met een jaar kunnen verlengen.

De Bussumse ploeg deed afgelopen week goede zaken door het Arnhemse De Grote Koppel met 15-1 aan de kant te zetten. De Arnhemse tegenstander was geen enkele keer echt opgewassen tegen de Bussumers en leek al snel verslagen. Alleen Roland Monsma moest een punt toestaan aan de tegenstanders.

Zaalvoetbalduel gestaakt

Door onvrede aan de kant van de tegenstander moesten de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling afgelopen week al voor het slot van het duel tegen 't Veerhuys naar de kant. De tegenstander stopte plots met spelen; het stond op dat moment 2-6.

Het frustreerde 't Veerhuys dat de ploeg te vaak werd bestraft. De tegenstander van de Bussumers kreeg veel gele kaarten en zag ook twee spelers van het veld gestuurd worden. De Hoornse ploeg stond op dat moment met 2-6 achter en besloot naar de kant te stappen. Of de stand wordt erkend of dat het duel nog moet worden afgemaakt zal de KNVB later bekendmaken.