Weer zege voor BFC

BUSSUM - Het gaat goed met de voetballers van BFC. Zondag boekte de ploeg alweer de achtste achtereenvolgende zege door FC Portugal Amsterdam met 2-0 aan de kant te zetten.

BFC startte erg goed en trok meteen ten aanval. Het duurde lang voordat FC Portugal Amsterdam het spelletje van de Bussumers echt doorkreeg. BFC kreeg al meteen de eerste grote kansen. Het duurde tot halverwege de eerste helft totdat BFC de score ook echt kon openen. BFC-speler Jullian van der Lek kon met een bekeken schot de keeper van de tegenstander passeren en beloonde daarmee het harde werk van z'n ploeg.

Na rust duurde het lang voordat BFC door kon pakken. Op het moment dat BFC vrede leek te hebben met de magere zege werd de score toch nog verdubbeld door de Bussumers. Aanvoerder Dico Knevel kon vlak voor de slotfase nog de 2-0 op het scorebord zetten.