Bussumse sport van het weekend

BHC/SDS'99 geeft succes geen vervolg

Een week na de knappe zege op streekgenoot BDC heeft BHC/SDS'99 weer een nederlaag geleden. De Bussumse handballers moesten na een uur handbal genoegen nemen met 24-18 tegen Celeritas.

Ondanks de nederlaag speelden de Bussumers lang goed. Vooral de start van BHC/SDS'99 was sterk. De Bussumers namen het voortouw, maar de gepakte voorsprong was halverwege de eerste helft als sneeuw voor de zon verdwenen. Het onbenut laten van meerdere kansen door de Bussumers zorgde ervoor dat de tegenstander terug kon komen. Na de eerste helft werd BHC/SDS'99 nogmaals op gemaakte afspraken gewezen door de coach, maar na de rust kwakkelde de ploeg wederom.

DOC ondanks veel fouten langs Ter Leede

Ondanks veel fouten en andere problemen heeft DOC afgelopen weekend gewonnen van Ter Leede. De Bussumse korfballers waren met 10-11 net iets sterker.

Korfballend had het veel beter gekund voor de Bussumse ploeg. Aanvallend stelde DOC soms teleur. Halverwege de eerste helft stond DOC op en kwam de ploeg sterk terug. De achterstand van de Bussumers werd nog voor rust omgebogen tot een 6-7 voorsprong. Na de rust vergat DOC verder toe te slaan en bleef het duel met Ter Leede tot de laatste seconden spannend. DOC stond steeds een puntje voor op de tegenstander en moest daardoor vol aan de bak om de voorsprong vast te houden.