Afbeelding

Hockeyers pakken punt, dames veel sterker

Algemeen

BUSSUM - Een spannend duel zondag voor de hockeyers van Gooische. De Bussumse ploeg was erg gewaagd aan concurrent Overbos en stapte na meer dan een uur hockey met 1-1 van het veld.

De toeschouwers langs de kant van het veld werden door de hockeyers van de twee ploegen vermaakt met een duel dat tot de laatste seconden twee kanten op kon. De twee ploegen speelden sterk en zorgden al snel voor gevaar aan elkaars kanten. De Bussumers, al een maand zonder nederlaag, zorgden voor enkele goede aanvallen waar Overbos volop problemen mee had. De tegenstander van de Bussumers moest soms hard aan de bak, maar kwam ook meerdere keren zelf goed naar voren en kreeg ook voldoende kansen.

Hockeysters veel te sterk
Zonder problemen hebben de hockeysters van Gooische zondag nummer laatst Athena aan de kant gezet. De Bussumse nummer 3 van de poule was met 4-0 veel sterker.

De promovendus moest vol aan de bak tegen de Bussumers, maar werd steeds goed teruggedrongen. De Bussumers zetten al snel veel druk enhadden gedurende het hele duel geen enkel probleem tegen de nog puntloze tegenstander. Athena probeerde wel van alles, maar kreeg steeds nul op het rekest. De Bussumers waren de tegenstanders steeds te snel af.

Uit de krant