Afbeelding
Foto: Bibliotheek Gooi en meer

Start de zoektocht naar een droombaan samen met de bieb

Algemeen

BUSSUM - Verandering in je werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier. 

Vind je droombaan samen met Bibliotheek Gooi en meer, die op 3 september start met de pilot ‘werk zoeken met de bibliotheek’. De pilot is een online sessie van Jobon. Het programma start met het droombaanspel om uit te vinden welke baan bij je past. Tijdens het droombaanspel ga je samen met de andere deelnemers op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden.

Op 24 september is er een eerste fysieke bijeenkomst in de vestiging Bussum waarbij een gastspreker meer vertelt over wat belangrijk is bij de zoektocht naar werk en je op een informele manier met elkaar verder kunt praten over dit onderwerp. Bij deze sessie zullen enkele genodigden aanwezig zijn om de pilot feestelijk te openen.

Daarna is er elke eerste vrijdag van de maand een online sessie via Jobon. In oktober en op de laatste vrijdag in november is er ook weer een fysieke bijeenkomst in Bussum. De bijeenkomsten zijn aanvullend op elkaar, maar je kunt er ook voor kiezen een losse sessie bij te wonen.

Aanmelden kan via 035 – 6973000 of mail naar: helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl.

Uit de krant