SDO doet goede zaken met zege

BUSSUM - Een zwaarbevochten maar afgetekende zege voor de voetballers van SDO zondag. De Bussumers deden goede zaken door concurrent Houten met 1-3 aan de kant te zetten. SDO klom door de zege op naar de zevende plaats.

SDO moet veel kracht geven om goed te kunnen voetballen. Het slechte veld van Houten zorgde ervoor dat er amper goed gevoetbald kon worden. Toch probeerden de Bussumers er het beste van te maken. SDO kreeg al snel kansen, maar het was Houten dat de voorsprong kon pakken met een goed benutte strafschop. SDO kon meteen de 1-1 maken door een alert optreden van Daan Stroomberg. Na rust maakte Djoey Dorrestein nog twee treffers voor SDO.

Doelpuntenregen voetbalsters
Een waar doelpuntenfeest zondag voor de voetbalsters van SDO. Een week na de knappe 6-0 zege werd er zondag wederom op los gescoord: Olympia Haarlem werd met 3-7 aan de kant gezet.

SDO was goed op stoom en startte meteen met een goede treffer. Halverwege stond het al 0-2. De meeste doelpunten kwamen na rust. Fresia Cousino Arias en Franca Hendriks maakten samen 4 treffers, de andere goals kwamen van Iris Wagemaker, Carolien van Willigenburg en Christianne Bijman.