Afbeelding
Foto: PR

Zes Mad Science workshops in bibliotheken Gooi en meer

Cultureel

BUSSUM - Je weet vast dat magneten aan de koelkast blijven plakken, maar hoe werkt dit nu eigenlijk? En wat gebeurt er als je twee magneten bij elkaar houdt. Dat en meer ontdek je in de zes Mad Science workshops die in alle bibliotheekvestigingen van bibliotheek Gooi en meer worden gegeven.

Vanaf september komen er zes Mad Science workshops van Bieblab. In Naarden komt Mad Science op 1 september met de workshop Magische Magneten, waarin de magie van magneten wordt verkent. Op 25 september komt Bieblab in Muiden met de workshop Superstructuren; alle voorwerpen om ons heen hebben een vorm, maar wat is nou de beste vorm om een brug te bouwen? Deze workshop wordt ook op 8 september gegeven in de vestiging in Eemnes. 

In oktober komt Bieblab terug met de workshop Magische Magneten in Loosdrecht, in november de workshop Superstructuren in Bussum en in de laatste maand van het jaar staat wederom de workshop Magische Magneten op de planning voor de vestiging in Weesp. 

Per workshop is er beperkt plaats, dus schrijf je snel in via: bieblab@bibliotheekgooienmeer.nl. De workshops vinden altijd plaats van 15.30 – 16.30.

Uit de krant