Nijntje de musical speelt 25 november in Spant!
Nijntje de musical speelt 25 november in Spant!

Win kaartjes voor Nijntje in Spant!

Algemeen

BUSSUM - Wie kent de avonturen van Nijntje nu niet? Het beroemde konijntje huppelt zondag 25 november Spant! in om een nieuwe generatie peuters en kleuters mee te nemen met haar avonturen. Nijntje en de andere leden van de familie Pluis beleven van alles: verkleedpartijtjes, een dagje naar het strand en een gezellig verjaardagsfeest. Zal de grootste wens van Nijntje in vervulling gaan?

Net als tien jaar geleden is 'Nijntje de musical' een feest van herkenning voor liefhebbers van de verhalen van Dick Bruna. De puntige liedteksten van Ivo de Wijs, de muziek van Joop Stokkermans en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. 'Nijntje de musical' is zondag 25 november te zien om 14.00 uur en 16.00 uur.

Mail en win
In samenwerking met BussumsNieuws verloot Spant! voor 'Nijntje de musical' 5x2 kaarten. Stuur voor 18 november een mail naar info@bussumsnieuws.nl. Vermeld daarin uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Zet in de onderwerpregel: 'Nijntje BussumsNieuws'. De winnaars ontvangen maandag 19 november bericht.

 

Uit de krant