Afbeelding

Twee keer 6-0 voor SDO

Algemeen

BUSSUM - Met veel machtsvertoon heeft SDO zondag een afgetekende zege geboekt tegen het lager geklasseerde Roda '46. De sterk spelende Bussumers waren met 6-0 te sterk.

SDO kreeg al meteen na de aftrap veel kansen. Met veel druk naar voren zorgden de Bussumers voor genoeg gevaar. Na de rust zette SDO goed door. Roda '46 kon geen moment problemen veroorzaken aan de kant van de Bussumers. Na ongeveer een uur voetballen kwam reservespeler Dennis de Loos aan bod. De Loos, op het veld op de plaats van Jeroen Harsevoort, kon nog eens 3 doelpunten scoren voor z'n ploeg. Daarmee werd De Loos de 'man of the match', maar was er ook vol lof voor z'n ploeggenoten. 

Ook grote zege voetbalsters
Waar de voetbalsters van SDO de laatste weken vaak problemen hadden met scoren, werd er afgelopen weekend op los gescoord. Tegen het sterke Zaandijk hadden de voetbalsters geen enkel probleem en werd er met 6-0 gewonnen.

SDO moest vooral de eerste fase van het duel nog wennen aan het sterke spel van de tegenstander, maar kon de ploeg daarna steeds meer onder druk zetten. Na de rust volgden 5 treffers. Het was het resultaat van erg goed spel van de Bussumse voetbalvrouwen. SDO bleef veel sterker en speelde de achterhoede van de tegenstander helemaal zoek. 

Uit de krant