Afbeelding

BHC/SDS'99 met lege handen

Algemeen

BUSSUM - BHC/SDS'99 wacht nog steeds op de eerste punten. Na het slechte duel van een week geleden konden de handballers zondag wederom geen punten pakken. De Gazellen was op het veld van De Zandzee met 19-24 te sterk voor de Bussumse ploeg.

Voor rust was er op het spel van BHC/SDS'99 amper wat aan te merken. De handballers toonden vechtlust en waren goed opgewassen tegen de beter presterende tegenstander. Tot halverwege de tweede helft kwam BHC/SDS'99 nog goed mee, daarna was het over met de pret. De Gazellen gaf nog eens extra gas en kwam goed terug. Dat kwam vooral doordat BHC/SDS'99 steeds meer fouten maakte en te bang handbalde. 

Geen problemen voor dames
Waar de handbalheren nog kwakkelen hebben de handbalsters nog steeds geen problemen. Afgelopen weekend wonnen de handbalsters van BHC/SDS'99 met gemak van Nijenrodes: 18-6.

De handbalsters konden met gemak tot meerdere kansen komen, de tegenstander had geen enkele kans. De Bussumse handbalsters staan na 3 duels bovenaan de poule en hebben nog geen duel verloren. Tevens hebben de Bussumers het beste doelsaldo.

Uit de krant