SDO vergeet toe te slaan

BUSSUM - SDO heeft zondag slechts een punt overgehouden aan het duel met FC Weesp. De ondermaats presterende Weespers konden geen moment waarmaken dat de ploeg nog steeds op plaats 5 staat. SDO kreeg kansen, maar kwam slechts tot 0-0.

SDO kreeg vooral na rust de kansen op de zege. Voor de rust was het spel nog helemaal voor FC Weesp. De Weespers konden meteen na de aftrap druk zetten op de Bussumse achterhoede. Met een reeks goede aanvallen zorgde FC Weesp voor genoeg gevaar. SDO nam het duel na rust helemaal over en kreeg veel kansen om toe te slaan. Dat de kansen geen doel troffen was haast een wonder te noemen.

Nederlaag voetbalsters
Wederom een zure nederlaag voor de voetbalsters van SDO afgelopen weekend. De Bussumse vrouwen verloren met 0-1 van Kadoelen. Ook deze week mankeerde het echter weer aan de het afronden van de kansen door de Bussumers. Kadoelen kon vooral na rust wel de kansen afronden. Het duel was lang spannend. Halverwege de tweede helft pakten de Amsterdammers de voorsprong en dus de zege. SDO kon weer geen punten pakken.