Afbeelding

Afgetekende zege voor hockeyers

Algemeen

BUSSUM - Het gaat de goede kant op voor de hockeyers van Gooische. De Bussumers wonnen zondag het derde achtereenvolgende duel; nummer laatst Kikkers maakte met 6-2 geen enkele kans.

De hockeyers namen al meteen na de aftrap het voortouw en speelden het grootste gedeelte van het duel veel beter dan de nog puntloze tegenstander. Met een reeks goede aanvallen zorgde de ploeg voor volop gevaar aan de kant van de tegenstander. Dat resulteerde al snel tot treffers, waarna ook het laatste verzet van de tegenstander gebroken was. Zonder problemen konden de hockeyers het doelpunten totaal ophogen naar zes punten.

Ook zege voor hockeysters
De hockeysters van Gooische hebben zondag een knappe zege geboekt tegen Overbos. De Bussumse vrouwen waren met 4-2 te sterk voor de concurrent.

De Bussumers konden goed aanvallen en met meerdere kansen voor gevaar zorgen aan de kant van de tegenstander. Maar echt probleemloos was de ploeg geen moment. Overbos gaf niets weg en zorgde er met goed spel voor dat de Bussumse hockeysters hard moesten werken om de zege te pakken.

Uit de krant