Afbeelding
Foto: PR

Toch nog zomerfeest op Rehobothschool

Algemeen

NAARDEN - Ter afsluiting van het schooljaar organiseerde de Rehobothschool uit Naarden-Vesting vrijdag een bijzonder samenzijn voor alle kinderen. Dit is een jaarlijkse traditie met (sportieve) activiteiten. 

Na de aankondiging van de overheid over de versoepelde Covid 19-maatregelen heeft de activiteitencommissie van de Rehobothschool alles uit de kast gehaald om het schooljaar spetterend te eindigen. “Met een groots circus als resultaat”, vertelt Nicolien Spoelstra van de activiteitencommissie Rehobothschool.

Het terrein van De Sprong op de Keverdijk stond geheel in het teken van zomerfeest Circus Snor. Spoelstra: “Vrolijke vlaggen, ballonnen, circuswagons en uiteraard een grote circustent mochten daarbij niet ontbreken. Onder de professionele leiding van echte circusdocenten van Circus Snor uit Utrecht hebben de kinderen in groepsverband de leukste activiteiten doorlopen. Er is geoefend op de meest spectaculaire circuskunsten, er is geknutseld, geschminkt en flink gedanst in de speciale kinderdiscotheek die voor deze gelegenheid was opgezet in de gymzaal van De Sprong.”

Een bekend hotel uit Naarden-Vesting verzorgde een heerlijke lunch voor de kinderen en na een typische circustraktatie was het tijd voor een optreden tijdens een spetterende show in de echte circuspiste. Onder luid geklap en gejuich van alle leerlingen en docenten hebben de groepen 1 tot en met 8 hun circuskunsten vertoond, en uiteraard hebben ook de artiesten van Circus Snor hun fantastische act laten zien. Natuurlijk gingen alle leerlingen met een echt circusdiploma naar huis. “Daarmee hebben de kinderen en leerkrachten van de Rehobothschool dit uitzonderlijke schooljaar fantastisch afgesloten. Op naar een mooie zomer!”, besluit Spoelstra.

Uit de krant