Afbeelding
Foto: PR

Brenda Mol nieuwe directeur van De Fontein in Bussum

Algemeen

BUSSUM - De Fontein in Bussum heeft met ingang van het nieuwe schooljaar een nieuwe directeur: Brenda Mol. Zij volgt Adriaan Nagel op die, na ruim 12,5 jaar directeur te zijn geweest op De Fontein, de school goed achterlaat en gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

Het College van Bestuur, bestaande uit Annet Kil en Tijmen Smit, is Nagel bijzonder erkentelijk voor alles wat hij voor de school heeft betekend.

Brenda Mol heeft de afgelopen jaren als leidinggevende op verschillende vo-scholen gewerkt in en rondom Amsterdam. Het bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) is verheugd met de komst van Mol: “Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Brenda met al wat zij meebrengt de belofte van verdraaid goed onderwijs aan onze leerlingen zal realiseren en ons GSF-team verder zal versterken.”

De Fontein is een eigentijdse mavo in Bussum en biedt in samenwerking met het Goois Lyceum de Pre Lyceum stroom aan voor toekomstige havo leerlingen. De Fontein telt circa 420 leerlingen. De school helpt leerlingen het beste uit zichzelf te halen. Leren is daarbij de eerste prioriteit, maar er is ook veel aandacht voor creativiteit, cultuur, sport en ontwikkeling van competenties.

Uit de krant