Afbeelding

Geen problemen voor hockeyers

Algemeen

BUSSUM - Zonder al te veel problemen hebben de hockeyers van Gooische zondag de streekderby tegen Hilversum gewonnen. De Bussumse heren waren met 4-1 te sterk voor de lager geklasseerde tegenstander.

Een week nadat de hockeyers teleurstellend slechts een punt pakten tegen Reigers, stelde Gooische met een afgetekende zege orde op zaken. De Bussumers waren op veel fronten sterker dan de tegenstander en konden het aantal kansen al snel omzetten naar goals. Halverwege het duel leek de zege de Bussumers nog amper te kunnen ontgaan. Na de rust gaf Gooische het goede spel een goed vervolg.

Ook zege voor dames
De hockeysters van Gooische hebben zondag zonder al te veel problemen concurrent Amstelveen verslagen. De Bussumse dames waren met 3-1 te sterk voor de nummer zeven van de competitie.

Na twee weken zonder zege kwam Gooische zondag sterk ten tonele. Tegenstander Amstelveen kon dan wel voor wat gevaar zorgen aan de kant van de Bussumers, maar Gooische speelde sterk en kon veel gevaar ongedaan maken. Dat had tot gevolg dat de ploeg zelf meer kon aanvallen en dat deed de ploeg dan ook met verve.

Uit de krant