Gooische staat stil bij overlijden Carol van 't Hek

Algemeen

BUSSUM - Gooische treurt om het verlies van Carol van 't Hek, een van de prominente niet-spelende leden van de Bussumse hockeyclub. Voorzitter Philip Tulleken maakte het overlijden bekend op de clubsite.

"Carol is onder andere de motor geweest achter de realisatie van ons 3e en 4e kunstgrasveld, maar was ook coach van vele topteams bij de jongens en meisjes in de jaren tachtig en van heren 1 midden jaren negentig. Ik heb het genoegen gehad van 1996 tot en met 1999 met hem in het bestuur te mogen zitten", zo schrijft Tulleken.

Ere-voorzitter Reina Kroese staat in een In Memoriam stil bij de verdiensten van Van 't Hek. Na hun stormachtige entree in het bestuur in 1996 werd Van 't Hek bestuurslid Commerciële Zaken met als opdracht voldoende sponsors te vinden voor twee nieuwe kunstgrasvelden. "Ik herinner mij dat ik in de herfstvakantie - ergens in Duitsland rijdende - werd opgebeld door Carol met de mededeling dat de eerste ton - ja, u leest het goed: honderdduizend gulden - binnen was", schrijft Kroese. "Carol zorgde er ook voor dat de Gooische Business Club groeide als nooit tevoren. Wat heeft de Gooische veel te danken aan Carol van 't Hek! Jammer dat hij de opening van het vijfde kunstgrasveld niet heeft mogen meemaken."

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief