Scootmobielen in alle soorten en maten
Scootmobielen in alle soorten en maten

Nieuwe winkel voor de mobiliteit geopend

Algemeen

BUSSUM – Mensen die op zoek zijn naar zorg- en revalidatiehulpmiddelen kunnen daarvoor vanaf heden terecht bij FullMobility. Daarmee is het dus ook mogelijk om bijvoorbeeld een scootmobiel gewoon in Bussum aan te schaffen.

De winkel aan de Landstraat 67 heeft een grote showroom van 110 vierkante meter. Een ruime selectie loophulpmiddelen wordt hier aangeboden. Het gaat om scootmobielen, rolstoelen, sta-opstoelen, bedden, sanitair en ADL (algemeen dagelijkse levensbehoeften) hulpmiddelen. 

"Wij bieden een totaalconcept", legt eigenaar Bas Veerman uit. "Deskundig advies op maat, een individuele aanpassing, verhuur en natuurlijk de levering van de gewenste voorziening. In onze eigen werkplaats achter de showroom voeren wij direct reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Bij ons houdt de service niet op nadat de gebruiker de voorziening heeft betaald. Wij bieden namelijk service tot in lengte van dagen."

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
D66 Gooise Meren is laaiend enthousiast over het plan Jongeren willen graag hangplek op skateveldje naast sportvelden Algemeen 1 jul, 09:00
Afbeelding
Lees gratis BussumsNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:08
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief