Afbeelding

Gastrovino Griffioen Wijnkoperij bij beste 10 wijnwinkels

Algemeen

BUSSUM - Een van de beste wijnwinkels van heel Nederland is te vinden aan de Oud Bussummerweg in Bussum. Het gaat om Gastrovino Griffioen Wijnkoperij. Eigenaren Hetty en Jan Cees Griffioen zijn zeer verheugd dat zij wederom deze landelijke koppositie innemen. Het is al voor de vierde keer op rij dat de winkel bij de beste van Nederland hoort.

Het echtpaar Griffioen heeft haar zinnen gezet op een plek in de Top 3 van Nederland. De competitie is uitgeschreven door het wijntijdschrift Perswijn. Meer dan 450 wijnwinkels in het hele land waren genomineerd. Klanten konden hun voorkeur aangeven. De laatste tien winkels krijgen nog een bezoek van een vakjury.

Welke plek daadwerkelijk aan de Bussumse wijnwinkel wordt toegekend, wordt bekendgemaakt op 21 oktober tijdens het evenement 'Perswijn Winterproeverij'. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief