Geld is opgehaald met een fietstocht
Geld is opgehaald met een fietstocht

Mooie opbrengst met fietstocht voor Stichting ALS

Algemeen

BUSSUM – De fietstocht voor de Stichting ALS heeft afgelopen zondag bijna 2.500 euro opgeleverd. Aan de fietstocht genaamd 'Trap ALS de wereld uit' deden ruim honderd deelnemers mee. 

De tocht werd georganiseerd door de Bussumse Natascha en Peter Versteeg. Natascha heeft zelf al zeven jaar deze ziekte en wilde zich samen met haar man inzetten om geld op te halen zodat er meer onderzoek naar deze ziekte gedaan kan worden. "Het was een zeer geslaagde dag", vertelt Natascha. "Niet alleen kennissen en vrienden, maar mensen uit het hele land deden mee aan de tocht voor het goede doel. De opbrengst heeft al onze verwachtingen overtroffen. Behalve het fietsen hadden we ook een barbecue en een loterij en de dames van de hockey in Naarden hebben geld opgehaald. Wij denken maar zo: alle beetjes helpen."

Wie nog geld wil storten voor onderzoek naar de spier/zenuwziekte ALS wordt door Natascha en Peter uitgenodigd om geld te storten op rekeningnummer 102.706.395 ten name van J. v/d Roest. Dit rekeningnummer is hiervoor tot en met 1 oktober geopend.

Lees hier het hele verhaal BussumsNieuws van 19 september.

Uit de krant