Bussumse sport van het weekend

BFC zet concurrent aan de kant

Een zware pot, maar wel weer een zege zondag voor BFC. De trotse Bussumse koploper had veel problemen met concurrent CTO'70, maar stapte wel met een 2-1 zege van het veld.

Vooral de eerste fase van de eerste helft had BFC het moeilijk met het spel van CTO'70. De ploeg verloor veel duels en zocht daarom naar vorm. Dat resulteerde in een voorsprong van de tegenstander. Daardoor getriggerd gaf BFC meer gas en werd de achterstand nog voor rust omgebouwd: door sterk voetbal en goals van Gerrit Snijders en Dico Knevel werd het nog voor de rust 2-1.

BHC komt puntje tekort

Een spannend duel zondag tussen de handballers van BHC en Voice. De Bussumse ploeg kwam net een puntje tekort voor een goed resultaat: 21-20.

Zoals de stand ook doet vermoeden, was BHC sterk en was de ploeg steeds gewaagd aan de tegenstander. BHC kon met een reeks sterke aanvallen doelpunten maken, Voice bleef echter ook goed meedoen. De tegenstander moest veel toestaan, maar kon toch de zege pakken tegen de Bussumers.

DOC deelt punten

DOC heeft zondag een punt overgehouden aan het treffen met MIK. De Bussumse korfballers stapten met 8-8 van het veld.

DOC en de Amsterdamse tegenstander maakten er al snel een spannend duel van en waren elke seconde aan elkaar gewaagd. DOC speelde sterk en kwam vaak goed voor de korf van de tegenstander. De Amsterdammers deden geen moment onder voor de Bussumse ploeg.

Zaalvoetballers pakken zege

ZVV Jos Geerling heeft vlak voor het weekend de eerste punten kunnen pakken. De Bussumse zaalvoetballers waren met 1-0 net te sterk voor het Amsterdamse Plein '83.

De zaalvoetballers hadden de handen vol aan de Amsterdamse promovendus. Maar dat kwam vooral doordat de ploeg zelf veel fouten maakte. Zeker doordat ZVV Jos Geerling een aantal grote kansen om zeep hielp, was het duel tot aan de slotfase spannend. Toch was die ene treffer van Desley Groenewegen voldoende voor de eerste Bussumse punten. Plein '83 slaagde er niet in een tegentreffer te maken.