Weer geen punten voor sterk spelend SDO

Algemeen

BUSSUM - Goed spel en meerdere kansen: het was zondag voor SDO toch weer onvoldoende voor de zege. De kersverse Bussumse tweedeklasser moest tegen Roda '23 genoegen nemen met een 1-0 nederlaag.

Net als de afgelopen weken kreeg SDO een hele reeks kansen en mocht het een wonder genoemd worden dat SDO geen goal kon maken. De voetballers speelden sterk en waren op de meeste momenten beter dan Roda '23. Toch kon de tegenstander scoren. Halverwege de eerste helft kon Roda '23 via een corner de bal tegen de touwen koppen. Na de rust bestookte SDO de doelman van de tegenstander werderom met veel ballen. De keeper bleek echter sterk en kon de ballen steeds wegwerken. SDO bleef daardoor doelpuntloos en moest voor de derde achtereenvolgende keer zonder punten het veld afstappen. Het goede spel zorgde echter wel voor tevreden woorden na afloop.

Zwaarbevochten zege vrouwen
De voetbalvrouwen van SDO hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan tegen RKDEO. De Bussumse ploeg pakte knap een 3-1 zege en stoomde daarmee op naar de tweede plaats.

RKDEO kon voor rust nog een voorsprong pakken, maar moest in de tweede helft buigen voor de Bussumers. Goals van Carolien van Willigenburg, Fresia Cousino Arias en Franca Hendriks zorgden voor de zege.