Afbeelding

Personeel Gall & Gall verjaagt overvaller

Algemeen

BUSSUM - Het personeel van drankenhandel Gall & Gall aan de Lambertus Hortensiuslaan heeft vrijdag een overval weten te voorkomen.

Even na de lunch kwam een overvaller met veel kabaal over de vloer. De man schrok er zo van dat het personeel zo alert reageerde, dat hij meteen het hazenpad koos. Het personeel bleef ongedeerd, de overvaller kon geen buit meenemen. "We hebben anderhalf jaar geleden ook een overval gehad en kennen dus de klappen van de zweep", zegt Raymond Blaas van de zaak. "De medewerkers hebben het echt goed gedaan."

Blaas zat op het moment van de overval even verderop te praten met een sollicitant. "We zagen op een gegeven moment van alles gebeuren en stapten meteen op de man af. We hebben zo erger weten te voorkomen, maar we zijn wel erg geschrokken."

De dader vluchtte op een scooter. Het gaat om een donker geklede man. De man reed weg naar de Jan Tergouwweg. Agenten zoeken de man nog en doen momenteel ook onderzoek rond de drankenhandel. De zaak heeft momenteel de deuren gesloten vanwege het onderzoek, maar gaat later op de dag weer open. 

Afbeelding

Uit de krant