Afbeelding

Eerste verjaardag voor Nagoya

Algemeen

BUSSUM - Japans restaurant Nagoya aan de Stationsweg bestaat deze maand één jaar. Om dat te vieren heeft het 'all you can eat' restaurant van 11 september tot 11 oktober een speciale actieprijs. Klanten kunnen voor 20,50 euro onbeperkt genieten van de Japanse keuken. Kinderen betalen 10,50.

"Bij ons betaalt de klant een vast bedrag en mag hij of zij daarna de hele avond bijbestellen", legt eigenaar en bedrijfsleider Ajong Lim (31) het concept van zijn Bussumse restaurant uit. Gasten mogen van Lim alles kiezen maar ook de tijd nemen om lekker lang aan tafel te zitten. Gasten hoeven niet binnen twee uur hun tafel te ontruimen voor de volgende lichting bezoekers. Lim: "Het leven is al zo gehaast. Wij willen de gezelligheid weer aan tafel terugbrengen."

Die vlees-, vis- en groentegerechten komen allemaal uit de Japanse keuken. Op de kaart van Nagoya staan teppanyaki gerechten, tempura (in beslag gefrituurde groente, vis of vlees), sushi, sashimi (vers gesneden rauwe vis) en allerlei Japanse rijst- en noedelgerechten. Voor de kinderen is er geen patat, wel sushi zonder rauwe vis.

Lees het hele verhaal in BussumsNieuws van 12 september

Uit de krant