Afbeelding

Slachtoffer roofoverval zwakt verhaal af

Algemeen

BUSSUM - Het slachtoffer van de vermeende roofoverval zaterdagavond heeft geen enkel benul meer van wat er exact gebeurd is. De Bussumer heeft gisteren wel aangifte gedaan, maar zwakte z'n eerder vertelde verhaal sterk af. Dat meldt de politie vandaag. 

De partner van de man vertelde maandag aan meerdere kranten dat de Bussumer was geschopt, geslagen en gestoken was door een groepje jongeren. Vervolgens werden z'n schoenen, telefoon en fiets gestolen. Eenmaal op het politiebureau werd de man volgens z'n partner weer weggestuurd en moest de Bussumer op z'n sokken naar Bussum lopen. Nadat het verhaal van de man openbaar werd, kwam de man 's avonds alsnog naar het bureau met een sterk afgezwakt verhaal. De Bussumer verklaarde niets meer te weten van wat er exact gebeurd was, maar vertelde weldegelijk bewerkt te zijn met een mes. Toch bleek het hele verhaal achteraf mee te vallen.

Rechercheurs onderzoeken de zaak nu verder. De jongen werd 's avonds meteen onderzocht door een arts om te onderzoeken of z'n wonden ook echt het gevolg waren van de overval. 

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Brandweer Bussum verwijdert gevaarlijk grote tak boven voetbalveld 112 16 aug, 11:50
Afbeelding
Vandalisme regenboogzebrapad in het centrum van Bussum Algemeen 16 aug, 10:40
Afbeelding
Bruisende romance ‘Licorice Pizza’ draait bij Tindalvilla tijdens opening Bussum Cultureel Cultureel 16 aug, 09:11
Logo
Afbeelding
In Gooise Meren was het dit jaar één keer raak Zakkenrollers weer actief op festivals en in de winkelstraten Algemeen 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Lotte Spijker-Smallenburg ‘Groen maakt gelukkig’ Natuur en Milieu 16 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Einde Tweede Wereldoorlog ook in Hilversum herdacht ‘De verhalen moeten niet alleen verteld blijven worden, maar ook gehoord en begrepen’ Mensen 15 aug, 18:07
Afbeelding
Last onder dwangsom voor bekende fietsendief uit Gooise Meren 112 15 aug, 17:30
Afbeelding
Potje schaken op de Brink in Muiderberg Algemeen 15 aug, 14:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief