Afbeelding

De beste selectie voor deurstickers!

Advertorial

De meeste mensen zijn bekend met het decoreren van muren door middel van muurstickers. Deurstickers daarentegen zijn een decoratief idee waar je niet per se aan denkt. Het is waar dat deuren die kamers van elkaar scheiden of kastdeuren worden gezien als utilitaire elementen. Sommige deuren zijn eigenlijk heel eenvoudig, soms zelfs te eenvoudig om liefhebbers van binnenhuisdecoratie tevreden te stellen! 

Het veranderen van een deur vereist werk en een aanzienlijk budget. Gelukkig is er een oplossing om een deur te herstellen tegen een lagere kostprijs: deurstickers!

DEURSTICKERS: DE NIEUWSTE TRENDS

In de decoratie worden deuren heel vaak verwaarloosd. Nochtans nemen ze een belangrijke plaats in onze interieurs. Om deuren die twee kamers van elkaar scheiden of kastdeuren in de verf te zetten, zijn deurstickers de goedkope truc die vele modellen biedt. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van decoratieve stickers!

BLOEMEN IN EEN LANDELIJKE SFEER
Heeft u een enorme inloopkast of een grote kast? Weet u niet hoe u de deuren ervan kunt versieren om uw kamer of entree op te fleuren?

Een kleinigheidje is vaak genoeg om de decoratie van een kamer in een paar minuten te veranderen: de kastdeursticker. Als u houdt van een strakke stijl met een vleugje kleur, zullen de bloemenstickers voor deuren van Tenstickers zeker wat voor u zijn! 

SLAAPKAMERDEUR: DE DECORATIE VAN DE KAMER AANKONDIGEN
In een lange gang kunnen vele gesloten deuren elkaar opvolgen. Maar welke deur komt overeen met een slaapkamer, het toilet, de badkamer? Waarom niet de kamer achter de deur voorstellen door deze deur te versieren? Hier zijn enkele ideeën die u niet ongevoelig zullen maken.

CODES BREKEN EN GEDURFDE GRAFFITI
Je interieur versieren met graffiti, weinigen durven de sprong te wagen. En toch, goed uitgevoerde graffiti geven een trendy industrieel en street art tintje aan een interieur. Dit soort illustraties doorbreekt de codes van de traditionele decoratie en geeft karakter aan een ruimte.

Graffiti is echter niet altijd even gemakkelijk om te doen. De verf kan op de grond lopen en de lijnen zijn soms moeilijk na te trekken met een spuitbus. Ook hier zijn slaapkamerdeurstickers ideaal! Een graffiti design met veel kleuren die gecustomized kan worden is hiervoor een oplossing! 

EEN LIEF CITAAT VOOR DE KAMER VAN EEN VOLWASSENE
Na een dag vol activiteiten is de kamer een plaats van rust en comfort. U vindt er uw zachte kussens, de behaaglijke warmte van uw dekbed en het zachte licht van uw bedlampjes.

Om de decoratie van uw master suite of gastenkamer te verfraaien, mag u niet vergeten de deur te versieren. Quotes zijn tegenwoordig in de mode en herinneren u eraan hoe belangrijk het is om tijd voor uzelf en uw dierbaren te nemen.

Heb je geen idee voor een citaat om te benadrukken met je deurstickers voor volwassenen? Tenstickers heeft ook ontzettend veel stickers met teksten op hun website voor op deuren! Erg handig wanneer u bijvoorbeeld net uit een verhuizing heeft gehad en niet veel geld hebt voor decoratie!

Door te kiezen voor een zelfklevende quote, kunt u profiteren van een pure en trendy deurdecoratie, professionele kalligrafie en het is erg gemakkelijk te installeren! 

KEUKEN DEUREN: HOE AAN TE PASSEN?
De keuken is een aangename en warme ruimte. De kleine gerechten die rustig sudderen en de gezelligheid van het koken met het gezin moedigen u aan om vele uren in de keuken te verblijven.

Een slecht verouderde keuken met oude kastdeurtjes is echter niet erg gastvrij. Het zou zonde zijn om u de gezelligheid van deze ruimte te ontnemen vanwege een verouderde inrichting. Als u niet wilt beginnen aan grote renovatiewerken, kies dan voor goedkopere decoratietips met stickers! De voordelen hiervan zijn dat het zo opgeplakt is en veel goedkoper zijn dan de hele keuken te renoveren! 

DE TERUGKEER VAN HET VINTAGE
Vintage hoeft niet per se ouderwets te zijn. Tegenwoordig geeft vintage decoratie charme aan een ruimte waarbij oude elementen worden gemengd met actuele kleuren.

In een keuken brengen een paar zorgvuldig gekozen vintage decoratie-elementen deze warme sfeer.
Om de deur die naar uw keuken leidt te versieren, laat u verleiden door de keukendeurstickers, ter illustratie van de Franse gastronomie, erkend over de hele wereld. De plakplaatjes koffie van Parijs zijn samengesteld uit verschillende illustraties die de oude uithangborden van de mooiste cafés in Parijs voorstellen. Laat de magie van dit mooie tijdperk doordringen in uw keuken.

Zoals u leest kunt u zeer gemakkelijk uw huis versieren door middel van deurstickers! 

Uit de krant