Afbeelding

Dineren in tuinen van Rijksmuseum Muiderslot

Cultureel

MUIDEN - Vanaf 17 juni tot en met 1 augustus 2021 vormt het Muiderslot het décor voor een sprookjesachtige zomereditie van pop-up restaurant SterkWater. Proef en beleef het rijke verleden tijdens een ontdekkingstocht door kasteel en tuinen, vol verhalen en muziek. Vooraf reserveren is verplicht.

Het Muiderslot kent vele gezichten. Het kasteel was ooit tolhuis, brouwerij, kazerne, verdedigingswerk en het kruispunt van maar liefst vier Hollandse waterlinies. Door de jaren heen is het kasteel gebruikt, bewoond, bezet, belegerd, gesloopt en weer opgeknapt. 

Op de grens van zoet & zout

Tijdens Sterk Water bij het Muiderslot ontdek je meer dan 700 jaar geschiedenis aan het water en geniet je van een avond vol heerlijke gerechten en uniek, waterrijke verhalen. Het diner heeft het karakter van een ‘walking dinner’ door kasteel en tuinen. Je geniet dus steeds op een andere plek van een heerlijk gerecht of een drankje op een bijzondere locatie. 

Alles is coronaproof en binnen de geldende maatregelen. Vooraf reserveren is verplicht. Trek makkelijke schoenen aan en neem je jas en mondkapje mee (in de binnenruimtes is het verplicht een mondkapje te dragen als je je verplaatst).

Uit de krant