Afbeelding

Inwoners Naarden mogen nieuwe naam MFC Keverdijk bedenken

Algemeen

NAARDEN - Bij de inwoners van Naarden is afgelopen weekend een brief op de mat gevallen met als inhoud: bedenk een naam voor het nieuwe multifunctionele centrum aan de Keverdijk. Eind van dit jaar, waarschijnlijk november, zullen Bibliotheek Gooi en meer, Versa Welzijn en de Schakel gaan ‘samenwonen’ op de Keverdijk.

Door ongeveer vijftig enthousiaste vrijwilligers en enkele medewerkers werd deze brief in heel Naarden rondgebracht. Een jury, bestaande uit iemand van de gemeente, een tweetal ondernemers, een huisarts en vrijwilligers van de betrokken organisaties, kiest uit alle inzendingen die vóór 12 juni moeten worden ingezonden een winnaar. Eind juni wordt de winnaar én de nieuwe naam bekend gemaakt. Heb jij een goede suggestie? Deze kun je sturen naar MFCkeverdijk@gmail.com.

Rondleiding
Op dit moment wordt dus nog hard gewerkt aan het nieuwe pand. Het kost tijd om het van binnen naar wens te krijgen, om er een plek van te maken waar alle inwoners graag gaan komen én om het samenwonen goed voor te bereiden. Voor belangstellenden worden binnenkort - in kleine groepjes - rondleidingen georganiseerd. Aanmelden kan bij Kati Lipusz (De Schakel), klipusz@versawelzijn.nl, Dolf Adam (Versa) dadam@versawelzijn.nl of Margriet Veldhuisen (Bibliotheek) mveldhuisen@bibliotheekgooienmeer.nl.

Uit de krant