Ajax veel te sterk voor SDO

Algemeen

BUSSUM - De voetballers van SDO hebben zaterdag het eerste duel om de KNVB-beker verloren. De Bussumers startten nog goed, maar verloren met 6-1 van de Amsterdamse amateurs.

SDO leek de eerste fase van de eerste helft de overhand te hebben. De Bussumers zetten goed druk en kwamen een paar keer goed voor de goal van de Amsterdammers. De eerste goal was ook voor SDO, na een benutte strafschop van Jeroen Harsevoort. Daarna was het ook meteen gedaan met de kansen voor SDO. Ajax nam het spel over en kwam voor rust nog tot 4-1.

Na rust konden de Amsterdammers zonder problemen een grote zege noteren. Vooral goals van Joe Lamptey zorgden voor vermaak aan de kant van de Amsterdamse toeschouwers. SDO kan de nederlaag komende week nog goed maken met duels tegen Sporting Martinus en AGB.