Afbeelding

Drie voordelen van een smartphone hoesje

Advertorial

Drie voordelen van een smartphone hoesje

Het merendeel van de Nederlanders bezit tegenwoordig een smartphone. Met deze telefoon kunnen we niet alleen bellen en sms’en, maar ook internetten. Doordat een smartphone veel mogelijkheden heeft, betaal je hier ook een fors bedrag voor. Reden genoeg om hem goed te beschermen. Een smartphone hoesje helpt jou hier een handje bij. Ben je nog niet overtuigd? Wij zetten hier 3 voordelen van een telefoonhoesje op een rijtje.

1. Beschermt jouw toestel 

De gemiddelde Nederlander gebruikt zijn of haar smartphone meerdere malen per dag. Bij het pakken van het toestel kan deze uit jouw handen glippen. Valt hij op de grond? Dan is de kans op schade groot. Als je een smartphone hoesje gebruikt, is deze kans een stuk kleiner. Zo’n hoesje breekt namelijk de val. Voor alle smartphone merken zijn er wel geschikte mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een Oneplus 7T hoesje om jouw toestel zitten en valt deze op de grond? Dan blijft het scherm mogelijk intact. Kies je voor een bookcase of flipcase? Dan wordt het scherm van jouw toestel eveneens beschermd.

2. Zorgt voor extra gebruiksgemak

Het grootste voordeel van een smartphone hoesje is dat je hiermee jouw telefoon beschermt. Toch is dit niet de enige reden om een hoesje te kopen. Met zo’n hoesje kun je namelijk ook het gebruiksgemak van het toestel vergroten. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes waar je pasjes in kunt stoppen. Op deze manier hoef je niet altijd meer een portemonnee mee te nemen. Daarnaast zijn er hoesjes met een ring. Als je voor zo’n hoesje kiest, kan het toestel niet maar zo uit jouw hand vallen. Je kunt tegenwoordig zelfs een smartphone hoesje met koord kopen, zodat je het toestel veilig met je mee kunt dragen.

3. Geeft jouw toestel een persoonlijk tintje

Smartphone hoesjes zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikt hoesje te vinden. Toch kan het zijn dat je de standaard hoesjes wat saai vindt. Gelukkig betekent dit niet dat je geen hoesje kunt gebruiken voor jouw toestel. Nee, want je kunt een smartphone hoesje vandaag de dag namelijk een persoonlijk tintje geven. Zo kun je bijvoorbeeld een foto af laten drukken op jouw smartphone hoesje. Of je nou een Oneplus 7T pro hoesje of een iPhone X hoesje zoekt, voor elke smartphone zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Uit de krant