V.l.n.r.: Christine Jongbloed, Gjalt Smit en Babs van Gisbergen.
V.l.n.r.: Christine Jongbloed, Gjalt Smit en Babs van Gisbergen. Foto: Gerke van de Hoef

Gooise Meren aan de slag met nieuw ‘promotieteam’

Algemeen

GOOISE MEREN - De stichting Gooise Meren Marketing gaat op 1 juni aanstaande van start. Het team is onlangs benoemd en staat te trappelen aan de slag te gaan. De organisatie heeft als doel om het rijke aanbod van de vier kernen Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden beter op de kaart zetten. Dit doet de stichting in samenwerking met gemeente Gooise Meren en de diverse stakeholders. 

Babs van Gisbergen treedt in dienst als manager Gooise Meren Marketing en is daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Christine Jongbloed vervult de positie van manager evenementen en Gjalt Smit de rol van manager content en communicatie. Er wordt nog gezocht naar een vierde medewerker voor de positie van Manager Vitale Kernen. 

Bestuursvoorzitter Vincent Knoops: “Wij hebben geselecteerd op kennis, ervaring en op creativiteit. Er wordt al veel aan marketing gedaan in de kernen en al het goede zullen we koesteren, maar het is tijd voor een gezamenlijke boodschap en daar gaat Gooise Meren Marketing aan werken. Met een frisse blik, nieuwe energie en nieuwe ideeën gaan we aan het werk voor de bewoners en de ondernemers.”

De uitdaging voor het team is groot, er liggen mooie kansen, meent wethouder economische zaken Alexander Luijten: “Onze gemeente heeft een groot aanbod aan historie, cultuur, natuur en lifestyle, maar dit is helaas niet altijd overal zichtbaar. Daardoor wordt momenteel het economisch en toeristisch-recreatief groeipotentieel niet ten volle benut. Om hier verbetering in aan te brengen is besloten tot de oprichting van de stichting Gooise Meren Marketing, een onafhankelijke marketing organisatie met als doel het bevorderen van de (economische) vitaliteit van de vier kernen.’’ 

Vanaf 1 juni gaat het team aan de slag met de volgende hoofdtaken: -het coördineren, initiëren en ondersteunen van bestaande en nieuwe evenementen, en het uitdragen van de vele recreatieve en toeristische mogelijkheden in Gooise Meren. Gooise Meren Marketing kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met alle betrokkenen waarbinnen de vier kernen, met hun enorme schatkist aan kennis en schoonheid, zowel individueel als gezamenlijk vertegenwoordigd en gepositioneerd worden. Wie in contact wil treden met het team of ideeën wil delen kan mailen naar babs.van.gisbergen@gooisemerenmarketing.nl  

Uit de krant