Een blije medewerkster.
Een blije medewerkster. Foto: Gooi en meer

De bibliotheek is weer open!

Algemeen

GOOISE MEREN - De bibliotheken in Gooise Meren zijn vanaf vandaag weer open. “We zijn ontzettend blij dat we onze gasten, die we hebben gemist, onder voorwaarden weer mogen ontvangen”, laat een woordvoerder van Bibliotheek Gooi en meer weten. “Ook al hebben we er gelukkig nog velen gezien tijdens een afhaal- of bezorgmoment.” 

Bezoekers kunnen nu zelf weer rondsnuffelen tussen de boeken. “En we kunnen veel studenten en zzp’ers weer blij maken met een werkplek. Ook kunnen we weer onderdeel van de dagbesteding - met een krantje, praatje of een tijdschrift - voor velen zijn. Omdat we dit moment niet zomaar voorbij willen laten gaan hebben we een fantastische openingsaanbieding voor iedereen die de rest van het jaar boeken en andere materialen wil komen lenen. Voor maar 15 euro ben je de rest van 2021 lid van de bibliotheek. Zij krijgen een Comfortabonnement. Voor degenen die nog liever even thuis willen of moeten blijven, blijven we tassen bezorgen, ook kun je nog steeds een verrassingstas komen afhalen.”

(Tekst loopt verder onder de foto)


Een mooi knutselwerk van een jonge klant die heel blij is dat ze met oma en haar zusje weer kon komen. - Foto: Gooi en meer

De openingstijden zijn weer bijna helemaal zoals voorheen. “Enkele kleine uitzonderingen daargelaten.” Kijk voor een bezoek altijd even op de website voor de meest recente informatie en de regels www.bibliotheekgooienmeer.nl “We hopen ook snel weer te beginnen met de spreekuren en digivaardigheidscursussen. Daarover berichten we snel meer”, besluit de medewerkster.

Een happy klant!

Uit de krant