Calvin Schut, de nieuwe eigenaar van Cafetaria Big Bread Kitchen Naarden
Calvin Schut, de nieuwe eigenaar van Cafetaria Big Bread Kitchen Naarden Foto: Femke de Boer

Nieuw in Naarden: Big Bread Kitchen aan de Mackaylaan mét bezorgservice

Bedrijven

NAARDEN - Cafetaria Big Bread Kitchen (BBK) in Naarden is na een uitvoerige verbouwing heropend. Calvin Schut is de nieuwe, trotse eigenaar van de vestiging aan de Mackaylaan 44 in Naarden. Nieuw: online bestellen en bezorgen. Voor particulieren en bedrijven is er rond de lunch ook een bezorgservice.

De zaak is geheel gerestyled en is de afgelopen weken flink onder handen genomen door een team van professionals. “Ik was al een tijd bezig om een geschikte locatie te vinden om mijn eigen cafetaria te starten. Toen de formule van BBK op mijn pad kwam waren wij er snel uit. Een supergemotiveerde organisatie met een ‘no nonsens’-mentaliteit; dat sprak mij direct aan. Met op dit moment al 28 collega’s door het hele land zijn wij gezamenlijk volop bezig met verbeteren, innoveren en nieuwe producten toe te voegen. Altijd alles op basis van hoogstaande topkwaliteit”, aldus Calvin.

Bij Big Bread Kitchen Naarden kunt u terecht voor de lekkerste burgers (twaalf soorten!), broodjes, snacks, salades, maaltijden en drankjes. Big Bread Kitchen is een landelijke succesformule en blaast nieuw leven in het traditionele cafetariaconcept met nu al 28 vestigingen. Doel is om medio 2021/2022 naar vijftig vestigingen te groeien. De huisstijl heeft een warme en moderne uitstraling. Er is altijd een ruime keus aan gerechten volgens eigen recept. Big Bread Kitchen staat voor optimale klantbeleving.

Deze week verspreidt Big Bread Kitchen Naarden de opening-actieflyer met drie aanbiedingen om kennis te maken. Flyer gemist? Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens via: naarden@bigbreadkitchen.nl en wij zorgen dat u de flyer alsnog ontvangt.

Voor online bestellen en bezorgen, producten bekijken en alle info: www.bigbreadkitchen.nl/naarden

Uit de krant