Afbeelding
Foto: Versa Welzijn

Jeugd sportief en creatief tijdens vakantiespelen in Muiderberg

Buurt / wijk

MUIDERBERG - Bijna vijftig kinderen zijn dinsdag afgekomen op de vakantiespelen in De Rijver in Muiderberg. Het kinderwerk van Versa Welzijn had een divers aanbod die ochtend. 

Er werd een dance clinic gegeven door Dance Centre Amersfoort. De kinderen leerden danspasjes op de nieuwste muziek en deden allerlei dansspelletjes. Naast deze sportactiviteit, konden ze ook op het springkussen, voetballen, sjoelen, stelten lopen en nog meer!Ook konden er borden, magneettegeltjes en steentjes versierd worden met porselein stiften. Wie wilde kon ook geschminkt worden. “Zo liepen er opeens tijgers en prinsessen rond”, vertelt jeugdwerker Kirsten van Kasteren.

“Doordat de activiteiten in vier verschillende ruimtes plaatsvonden, waren de kinderen goed verdeeld. De Rijver is hier een uitstekende locatie voor. Zo was er geen last van de regen en wind, wat we anders bij de voetbalclub in Muiderberg wel zouden hebben. Het oorspronkelijk idee was namelijk om de vakantiespelen daar te houden. We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend waarbij er veel plezier is beleefd met elkaar.”

Uit de krant