Afbeelding

Van Bussum naar het zonnige Spanje

Advertorial

In Bussum is het prettig vertoeven en wonen, maar eens een andere omgeving opzoeken kan wonderen doen. Momenteel worden niet-essentiële reizen naar het buitenland nog afgeraden, waardoor je je vakantie nog even zal moeten uitstellen. Maar niets houdt je tegen om in je hoofd al even weg te dromen naar een zonovergoten bestemming. Wij nemen je alvast mee naar het magische Spanje.

Waarom voor Spanje kiezen?

Spanje is een schitterend land met talloze troeven voor een aangename vakantie onder de zon. Je vindt er niet alleen adembenemde kustlijnen, zoals de Costa Blanca, maar ook bruisende steden, eeuwenoude dorpjes en fenomenale natuurpracht. De Spanjaarden stralen levensvreugde uit en weten maar al te goed hoe ze van het leven moeten genieten. Maak tijdens je vakantie in Spanje een praatje met de locals, oefen je Spaans en geniet samen van de lekkerste tapas.

Beleef je Spaanse droom met een eigen vakantiehuis

Maar waarom zou je het in de toekomst slechts bij één jaarlijkse vakantie in Spanje houden? Een huis kopen in Spanje laat je toe om je Spaanse vakantiedroom werkelijkheid te laten worden. Wanneer het opnieuw mogelijk is, reis je vanuit Bussum meerdere malen per jaar naar je favoriete plekje in het zuiden. Regio’s als de Costa Blanca en de Costa Cálida staan bekend om hun zachte temperaturen het hele jaar door en liggen bezaaid met heerlijke stranden.

Helemaal gek op de Spaanse levensstijl? Dan kan je ook definitief de overstap maken en naar het zuiden verhuizen. Praat erover met je werkgever en bekijk of werken vanuit het buitenland een optie is. Als dat zo is, dan zal een werkpauze vanaf nu synoniem zijn met een duik in je zwembad of de kristalheldere Middellandse Zee.

Laat Rayos de Sol je op weg zetten

Als je van plan bent om je eigen Spaanse stekje te kopen, dan kies je het best voor persoonlijke en Nederlandstalige begeleiding. Laat dat nou net de specialiteit zijn van Rayos de Sol, de beste partner tijdens je huizenzoektocht in Spanje. De makelaars van Rayos de Sol delen graag hun expertise met jou over het kopen van een huis aan de Costa Blanca en de Costa Cálida. Ze wonen zelf in de streek en weten dus maar al te goed wat deze kustregio’s te bieden hebben. Rayos de Sol begeleidt je door het hele aankoopproces en werkt daarvoor samen met een team van lokale specialisten. Zo kan jij alles uit handen geven en zorgeloos aan jouw toekomst in Spanje beginnen. Klaar om je leven in Bussum een Spaanse draai te geven?

Uit de krant