Ronald van Bruchem (links),  Roderick Aalbers en Barbara Gauw bij het clubhuis in Bussum.
Ronald van Bruchem (links), Roderick Aalbers en Barbara Gauw bij het clubhuis in Bussum.

Met een camper van De Camper Club maak je de mooiste vakanties

Bedrijven

BUSSUM Een eigen kijk op camperhuur: dat is wat Barbara Gauw, Roderick Aalbers en Ronald van Bruchem met veel plezier en liefde uitdragen vanuit hun clubhuis aan de Franse Kampweg.

De drie Naardense ondernemers begonnen recent hun camperverhuurbedrijf vanuit een passie voor kamperen en met de overtuiging dat het ‘anders’ kan. “Aangezien we alle drie een achtergrond hebben in de reiswereld als touroperators was het voor ons vanzelfsprekend om de gehele service, dienstverlening en beleving om de klant heen te organiseren”, vertelt Ronald van Bruchem. “Camperverhuur, maar dan zonder het droge, technische verhaal waarbij de klant door de bomen het bos niet meer ziet. Een kampeerwagen zien wij ‘slechts’ als middel. Vandaar ook ons motto Camp & Go slow ofwel: de reis er naartoe is minimaal zo belangrijk als de bestemming.”

Vijftien spiksplinternieuwe campers

De kampeerwagen moet wel aan alle wensen voldoen en daar hebben de drie overduidelijk goed over nagedacht. De indrukwekkende vloot bestaat uit vijftien spiksplinternieuwe campers die speciaal voor De Camper Club zijn geproduceerd en deze week feestelijk zijn afgeleverd in Bussum. “De campers zijn van het gerenommeerde campermerk Sun Living van de Adria-familie, gebouwd op een Fiat-onderstel en zijn van alle gemakken voorzien met diverse handige extra’s zoals een fietsendrager, achteruitrijcamera, douche/toiletruimte, ruime garage en een royaal hefbed voor kinderen.” 

Volledig verzekerd

Vanzelfsprekend gaan de campers volledig verzekerd de weg op en zijn ze uitgerust met een complete inventaris van hoogwaardige kwaliteitsmerken. De Camper Club hanteert all-inprijzen dus de huurders worden niet geconfronteerd met onaangename verrassingen.

Diverse camperroutes

Reizen met een camper geeft een ultiem gevoel van vrijheid en het bied je de gelegenheid om volledig zelfvoorzienend onderweg te zijn. Om de huurders te inspireren zijn er diverse leuke camperroutes uitgestippeld in Nederland en Europa. Een aanrader voor deze prachtige tulpentijd is De IJsselmeerroute waar veel extra’s worden geboden, speciaal voor De Camper Club. Daarnaast zijn er diverse samenwerkingen zoals met een organisatie van Franse biologische boeren waar huurders van De Camper Club gratis mogen overnachten.

Transparant communiceren

Wat onderscheidt De Camper Club van andere verhuurders? “We zijn inmiddels een paar maanden onderweg met het verhuren en we horen vaak van huurders uit het hele land dat we de zaken transparant communiceren en dat aan alles is gedacht. Dat is een mooi compliment en dat sluit helemaal aan bij wat we ook daadwerkelijk willen doen.”

Ook zin in een leuke campertrip? Er zijn nog campers beschikbaar voor april en mei. Informatie, boekingen of bezichtiging (op afspraak) via www.decamperclub.nl of bel met 035-750 32 26.

Uit de krant