Buurtsportcoaches van Gooise Meren Beweegt hebben de fietsspeurtocht ontwikkeld.
Buurtsportcoaches van Gooise Meren Beweegt hebben de fietsspeurtocht ontwikkeld. Foto: Gooise Meren Beweegt

Doe mee met de fietsspeurtocht door Gooise Meren

Algemeen

BUSSUM - Voor iedereen die meer buiten wil zijn en even wat leuks wil doen tijdens de lockdown hebben buurtsportcoaches van Gooise Meren Beweegt een fietsspeurtocht gemaakt door Bussum, Naarden en Muiderberg. Het is een leuke activiteit voor zowel jongeren, gezinnen met kinderen en volwassenen en senioren. 

De route is ongeveer 30 kilometer lang en voert onder andere langs Molen ‘De Onrust’, Gasterij Stadszigt, Heidezicht, Jachthaven Naarden, het Rechthuis in Muiderberg en de spoorbrug over snelweg A1. Deelnemers kunnen op elke locatie starten. Aangeraden wordt om genoeg eten en drinken mee voor onderweg. 

Naast de route langs mooie locaties is er kans op een leuke prijs. Bij elke locatie krijgen ze een vraag en moeten ze antwoord geven. De letters uit de antwoorden vormen een zin. Deze zin vormt aan het einde van de fietstocht de oplossing. De oplossing moet voor maandag 19 april 2021 per mail worden opgestuurd naar: j.loa@gmbeweegt.nl. De winnaar ontvangt een goed gevulde Goodiebag met allerlei leuke verassingen van bedrijven die hebben meegewerkt aan deze fietsspeurtocht.

Nieuwsgierig geworden naar de fietsspeurtocht? Neem een kijkje op www.gooisemerenbeweegt.nl en download de route

Uit de krant