Afbeelding
Foto: Wattnu/Alexander Raths

Wattnu organiseert online informatie-avond over collectieve inkoopactie woningisolatie

Natuur en Milieu

GOOISE MEREN - Energiecoöperatie Wattnu organiseert woensdag 24 maart van 20.00 tot 22.00 uur met Energie Verbonden, het samenwerkingsverband van energiecoöperaties in de regio Gooi en Vechtstreek, voor inwoners van Gooise Meren een collectieve inkoopactie voor isolatie van bodem, vloer, spouw en ramen. 

Met als doel bewoners te ondersteunen en te ontzorgen bij het nemen van maatregelen om de woning te verduurzamen. Wattnu heeft vier leveranciers geselecteerd met verschillende producten. Deze bedrijven bieden een goed en betrouwbaar en duurzaam aanbod tegen een scherpe prijs met goede service en garantie. Deelnemers krijgen ook informatie over subsidie- en leenmogelijkheden. Een team van energiecoaches staat die avond klaar om alle vragen te beantwoorden. Opgeven (geheel vrijblijvend) voor de digitale voorlichtingsavond kan hier. Deelnemers ontvangen uiterlijk een dag van tevoren per e-mail de uitnodiging met link toe.

Het is ook mogelijk om nu al (geheel vrijblijvend) op te geven voor de collectieve inkoopactie door u aan te melden op www.wattnu.org/inkoopacties/. Hier vindt u ook de brochure over de verschillende mogelijkheden. Andere kosteloze activiteiten van Wattnu, zoals een warmtescan, (online) energiegesprek, energiebespaartips en een waardebon voor besparingsproducten zijn aan te vragen via www.wattnu.org/aanmelden

Uit de krant