Afbeelding
Foto: Nathan Reinds

Spectaculaire metamorfose theaterzaal van Spant

Cultureel

BUSSUM - Zodra de deuren van theater, congres- en evenementenlocatie Spant weer open mogen voor theatervoorstellingen zijn ze er klaar voor. Spant in Bussum is ongelofelijk trots op de metamorfose van de theaterzaal. Stalles-lounge is het middelpunt van de theaterzaal. De metamorfose staat voor groen pluche, privé-tafeltjes, intimiteit op 1,5 meter én een geweldig zicht op het podium. De sfeervolle indeling zorgt voor een onvergetelijke avond uit.

Directeur van Spant Paul Haighton: “Aangezien we naar verwachting nog wel een tijdje te maken hebben met social distance hebben we veel gesproken met artiesten en bezoekers over optredens in de 1,5 meter-samenleving. De tijdelijke metamorfose is hier het resultaat van. Door de vernieuwde opzet en indeling van onze theaterzaal is het mogelijk dat iedere theaterbezoeker geniet van de voorstelling onder genot van een drankje en hapje. Zo voel je je als theaterbezoeker nog meer VIP als voorheen. We hebben dit ontwerp zelf bedacht en met hele beperkte middelen tot stand gebracht. Het is in deze tijd super om te zien hoe creatief en ondernemend ons team blijft. Er staat nog een bomvol theaterprogramma in de steigers, het is nu nog wachten wanneer we open kunnen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!”


Foto: Nathan Reinds

Wat opvalt is dat Spant niet kiest voor rode theaterstoelen maar juist voor groen. Hiermee maken ze meteen een statement naar het duurzame beleid. Buiten dat de groene stoelen sfeervol passen in de theaterzaal, heeft Spant altijd oog voor duurzaamheid.

Uit de krant