Afbeelding
Foto: Vera van Etten
foto’s

Kinderen Zaalsportclub buffelen in de sneeuw

Algemeen

MUIDERBERG - Zaalsportclub Muiderberg zoekt altijd voor haar leden naar de mogelijkheden, zeker in deze bijzondere tijden. 

Zo zijn de jeugdleden sinds de recente lockdown iedere woensdagmiddag te vinden op het grasveld bij de Rijver. Meester Menno laat de kinderen hollen en vliegen. Lekker buiten met elkaar. 

“Gisteren met de sneeuw waren ze er natuurlijk ook”, vertelt Vera van Etten, voorzitter Zaalsportclub Muiderberg. “Met sneeuw kan je immers nog veel meer leuke dingen doen. Gezamenlijk werd besloten een iglo te bouwen. Dat was een hele uitdaging. Met rode konen waren de kids aan het werk. Er werd af en aan gesleept met sneeuw en langzaam werden de contouren van de iglo zichtbaar.” Twee uur buffelen bleek te kort om hem af te krijgen, maar  zoals een wijze oudere zei: ‘joh, het gaat om het proces ernaar toe niet om het resultaat’. 

Zaalsportclub Muiderberg kijkt met haar jeugd terug op een fantastische middag in de sneeuw. Blijf up-to-date via de website www.zaalsportclub.nl voor de activiteiten.

Uit de krant