Campagneleider Bert Sonneveld in gesprek met kandidaat-Kamerlid Michel Rog.
Campagneleider Bert Sonneveld in gesprek met kandidaat-Kamerlid Michel Rog.

CDA-kandidaat bezoekt Bussum

Algemeen

BUSSUM – Michel Rog, de nummer 5 op de CDA-kandidatenlijst, heeft gisteren een bezoek aan Bussum gebracht. Tijdens dit werkbezoek werd hij bijgepraat over zonne-energie en bezocht hij de cliënten van Ascensio Zorg die werkzaam zijn in theehuis Heidezicht.

De Bussumse campagneleider van het CDA Gooi en Vechtstreek, Bert Sonneveld, laat weten dat het een geslaagd bezoek was en dat Rog veel interesse toonde. "We hebben aangegeven dat de overheid beter geen subsidie kan geven op duurzame energie. Er is nu een subsidiepot en daarvan geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dat vinden wij oneerlijk en het lokt onnatuurlijk gedrag uit. Daarom pleiten wij voor bijvoorbeeld het afschaffen van energiebelasting voor mensen die zonnepanelen plaatsen."

Rog komt nog drie maal voor de verkiezingen op 12 september deze kant op. De thema's die dan besproken worden zijn de spoorproblemen, het Goois Natuurreservaat en de mediabedrijven. Het CDA Gooi en Vechtstreek hoopt op deze manier Rog een goed beeld te geven van wat zij belangrijk vindt voor de regio. Michel Rog is nu en na de verkiezingen de vertegenwoordiger in de Gooi en Vechtstreek.

Uit de krant