Afbeelding
Foto ter illustratie: Pixabay

Maak een fantastische sneeuwpop of sneeuwfoto en win een prijs

Algemeen

GOOISE MEREN - Het is jullie vast niet ontgaan, maar er komt dit weekend sneeuw aan mensen! Er kan momenteel niet zoveel, maar wat wel kan is een leuke wedstrijd.

De redactie daagt de inwoners van Gooise Meren uit erop uit te trekken (met inachtneming van de regels uiteraard) en een fantastische sneeuwpop of sneeuwfoto te maken. Ga je liever niet op pad, kijk dan wat er mogelijk is vanuit je raam, of in je tuin of op het balkon. 

Sneeuwpoppenwedstrijd
De sneeuwpoppenwedstrijd is bedoeld voor kinderen, maar uiteraard mogen ouders/verzorgers best een handje helpen. Een traditionele sneeuwpop doet het altijd goed, toch kan het ook leuk zijn om eens een ander figuur te maken, zoals een konijn of een olifant.

Bedenk alvast wat voor sneeuwpop je wil maken en zoek de attributen die je eventueel nodig hebt vooraf bij elkaar: knopen, een winterpeen, gaas wellicht. Is je sneeuwpop af? Ga dan met ‘m op de foto en stuur het resultaat naar redactie@bussumsnieuws.nl o.v.v. sneeuwpoppenwedstrijd. Zet in het mailtje je naam, leeftijd en telefoonnummer. De twee mooiste sneeuwpoppen worden beloond met een cadeaubon van Dolomiti Bussum. De ijssalon gaat 7 maart weer open. Sneeuwpoppen insturen kan tot en met maandag 8 februari. 

Foto’s
Volwassenen mogen los gaan met hun camera. Per persoon mogen zij twee foto’s in zo hoog mogelijke resolutie insturen. Landschap, stadsbeeld, stilleven, sneeuwpret; alles is toegestaan. De mooiste foto komt in de krant. Insturen kan tot en met maandag 8 februari.

(Als de sneeuw uitblijft, vervalt de wedstrijd uiteraard).

Maak er wat moois van, wij kijken uit naar jullie inzendingen! 

Uit de krant