Afbeelding
Foto: NVC

NVC bakt 1.100 oliebollen voor leden

Algemeen

NAARDEN - Sportvereniging NVC bakt vandaag 1.100 oliebollen voor haar leden. “Als steuntje in de club-rug in deze zware tijden”, laat Brigitta Boonacker, lid van de Raad van Advies van NVC weten. 

Een team van zes mensen is sinds 6.30 uur vanmorgen in de weer. Inmiddels zijn de oliebollen gebakken, ingepakt en worden ze middels een heuse drive-thru door de leden - via het vooraf doorgegeven tijdslot op - afgehaald. De leden betalen wel voor de oliebollen, zodat de club een extra zakcentje heeft, want door het ontbreken van alle barinkomsten is het niet makkelijk voor de club (voor geen enkele club trouwens).

(Tekst loopt verder onder de foto)


Foto: NVC

De gemiddelde bestelling betreft vijftien oliebollen. De bestelling en betaling gingen via een speciale link op de NVC-website. “Na betaling kregen de leden een ordernummer en afhaaltijd door. En omdat je mooi bij NVC met de auto aan de ene kant (Lunet-zijde) het terrein kan oprijden en er daarna bij de rugby weer af kan, is een goede drive-thru ontstaan. Daardoor is het ook goed te doen. Anders had deze actie niet gekund”, aldus een woordvoerder van de voetbalclub.

Update

Uiteindelijk hebben de NVC-bakkers ook nog zestig oliebollen bij de buren - de politie - afgegeven. “Die hadden we over en de agenten kunnen ook wel een steuntje in de rug gebruiken. Het gaat - vrezen wij - een roerige nacht worden.”

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Van de Historische Kring Illegale bladen in Muiderberg, Muiden, Naarden en Bussum (deel 2) Algemeen 15 mei, 11:30
Afbeelding
Duizendsoortendag in ‘t Gooi 2022; natuurgebieden in kaart Natuur en Milieu 14 mei, 14:20
Afbeelding
Inspirerend wandelen bij maanlicht in Naarden Buurt / wijk 14 mei, 09:00
Afbeelding
Zaterdagportret | Marc van Breemen ‘Als je niet droomt, is het morgen saai’ Mensen 14 mei, 08:00
Afbeelding
Museum Singer Laren is BNA Beste Gebouw én wint Publieksprijs Bedrijven 13 mei, 21:18
Afbeelding
Kamphuis: 'Wat ik weer miste was de stem van de woningzoekenden' Spandoeken volop aanwezig bij thema-avond Huibert van Eijkenstraat Politiek 13 mei, 15:30
Afbeelding
Zet je in als vrijwilliger onder werktijd Algemeen 13 mei, 14:11
Afbeelding
Drie schoolvoetbalteams uit Gooise Meren door naar districtsfinale in Hilversum Sport 13 mei, 11:04
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief