Afbeelding
Foto: GMB

Speurtocht voor jong en oud met gave prijs

Sport

GOOISE MEREN - Gooise Meren Beweegt heeft speciaal voor alle kinderen, volwassenen en senioren een te gekke speur-/wandeltocht ontwikkeld in Bussum. 

Deze speurtocht is coronaproof en speciaal gemaakt om tijdens de lockdown te ondernemen. Bovendien maken deelnemers kans op een gave prijs: vijf zwemkaartjes en een hapje en drankje bij Sportcentrum De Zandzee in Bussum. 

De tocht gaat door Bussum en is 8 kilometer lang, dat is ongeveer 2,5 uur. Speciaal voor kinderen zijn er spelletjes onderweg en de tocht kan eventueel ook in twee delen gelopen worden. De speurtocht is op te halen bij de bibliotheek Gooi en meer in Bussum en Naarden of hier te downloaden. 

Inleveren

De oplossing van de speurtocht dient vóór maandag 25 januari 2021 ingeleverd te worden bij bibliotheek Gooi en meer in Bussum. Mailen is ook mogelijk en kan via: j.loa@gmbeweegt.nl. 

Wintergames

Aanvullend op deze leuke activiteit organiseert Gooise Meren Beweegt in samenwerking met verschillende partijen ook meerdere buitenactiviteiten voor de jeugd van 6-17 jaar. Klik hier en doe mee.

Uit de krant