Het bestuur van BFC bestaat uit: Rob van Doorn (bestuurslid velden en gebouwen), Sander Bult (penningmeester), Arne Geensen (voorzitter), Gertjan van Doorn (bestuurslid voetbalzaken), Fleur Timmer (secretaris) en Anneke Frenk (bestuurslid algemene zaken).
Het bestuur van BFC bestaat uit: Rob van Doorn (bestuurslid velden en gebouwen), Sander Bult (penningmeester), Arne Geensen (voorzitter), Gertjan van Doorn (bestuurslid voetbalzaken), Fleur Timmer (secretaris) en Anneke Frenk (bestuurslid algemene zaken). Foto: BFC

BFC Bussum benoemt nieuwe bestuursleden

Sport

BUSSUM - Tijdens de ALV op woensdag 9 december heeft de algemene ledenvergadering (ALV) van BFC Bussum vier nieuwe bestuursleden benoemd. Het was de 100ste ALV van de eeuweling uit Bussum en de ALV had de afsluiting moeten worden van een groots lustrumjaar vol feestelijke activiteiten en toernooien. 

Voorzitter Arne Geensen: “Niemand zal het seizoen 2019-2020 snel vergeten. Onze vereniging is in het hart geraakt. Voor het eerst sinds ons bestaan zijn de velden gesloten en zijn trainingen en wedstrijden afgelast. We missen natuurlijk de gezelligheid langs de velden en het actieve verenigingsleven van zoveel leden, vrijwilligers, ouders, partners en sponsors.”

Ook financieel zijn het uitdagende tijden omdat de inkomsten terugvallen, kosten blijven doorlopen en financiële maatregelen zijn genomen. De club is blijven zoeken naar wat er wel kan binnen de grenzen van de maatregelen. “We zijn trots op onze voetbalorganisatie, trainers en vrijwilligers die al acht weken de BFC Corona Challenge organiseren met onderlinge toernooien, clinics en finales voor de 76 jeugdteams”, aldus de net gekozen voorzitter die sinds 1 maart 2020 de rol ad interim vervulde.

Geensen zegt tot slot: “Hulde voor onze sponsors, medewerkers, partners en vrijwilligers die blijven zorgen dat onze club blijft draaien in moeilijke tijden. Wij zijn meer dan een club, al meer dan honderd jaar.”

Uit de krant