Onze fotograaf Bob Awick ging ook even een lekker broodje rookworst halen.
Onze fotograaf Bob Awick ging ook even een lekker broodje rookworst halen. Foto: © Bob Awick

Door de Drive Thru voor een broodje rookworst van slagerij Broodbakker

Algemeen

NAARDEN - Even met de auto langs restaurant ‘De Gouden Drietand’ is wel bekend, maar vandaag konden automobilisten door de speciale ‘Broodje Rookworst Drive Thru’ naast Kwaliteitslager Marc Broodbakker in Naarden. 

Een groepje studenten van de studie Event Management aan de Hogeschool Utrecht had moeite om in deze tijd een bedrijf te vinden om praktijkervaring op te doen. “Er is bijna geen bedrijf dat daarvoor open staat vanwege corona”, licht Tim Broodbakker, zoon van de slager en een van de studenten, toe. “Daarom bedachten mijn vader en ik tijdens het avondeten deze Broodje Rookworst Drive Thru’.”

Uit de corona-sleur

De studenten hebben bij gemeente Gooise Meren een vergunning aangevraagd om op de parkeerplaats naast de winkel het afhaalpunt te creëren, die vandaag van 11:30 tot 13:30 open was. Tim: “Het was nog even spannend of het haalbaar was, we alles coronaproof konden regelen en de weersomstandigheden zouden meewerken. Maar dat gaat allemaal goed.” Bezoekers komen aanrijden, betalen hun broodje en krijgen een vers exemplaar aangereikt om van te smikkelen.

De studenten in ieder zijn blij dat ze hun schoolopdracht kunnen voldoen en ook nog eens iets voor de buurt kunnen betekenen. “We vinden het een super vet plan om bezoekers uit de dagelijkse corona-sleur te halen en een leuke dag kunnen bezorgen.” 

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief