Afbeelding
Foto: Tom Scherder

Show- & Marchingband ViJoS brengt als verrassing kerst-serenades rond

Algemeen

BUSSUM - ‘Kerst: een mooie tijd om een stil te staan bij alles wat we hebben en dit ook meer te waarderen, zeker in deze gekke tijd’, zo dacht Show- & Marchingband ViJos uit Bussum. Daarom brengen zij vandaag en morgen in de hele gemeente spontane kerst-serenades én kerstpakketten met iets lekkers rond.

‘Wij zijn ons maar al te bewust van onze mooie positie die wij hebben hier in het Gooi en willen daar dan ook graag even bij stil staan. Als een van de grootste muziekverenigingen in de regio vinden wij het super belangrijk om muziek te maken. Niet alleen voor de ontwikkeling voor een ieder, maar ook voor het brengen van de sfeer en gezelligheid in onze mooie regio. Dit kunnen wij allemaal alleen maar verwezenlijken dankzij uw hartverwarmende steun en daarvoor willen wij u en uw organisatie bedanken.’

De Show- & Marchingband ging vrijdag langs bij gemeente Gooise Meren, Stichting Helder, Gooi TV en Uitgeverij LGD om een mooie kerstgroet te brengen. Zaterdag was het muzikale gezelschap vanaf 11:00 tot 15:00 uur in het centrum van Bussum om verrassings-serenades te brengen aan alle ondernemers, waaronder Muziekcentrum Schimmel, Bakkerij van Breeman, Juwelier Geerling en Zorba De Griek.


Tom Scherder

Uit de krant