Afbeelding
Foto: Leonard Walpot

Daan Versteeg uit Naarden nieuwe voorzitter van het CDA Noord-Holland

Politiek

NAARDEN - Daan Versteeg uit Naarden is zaterdag tijdens een ‘drukbezochte’ digitale ALV verkozen tot nieuwe voorzitter van het CDA Noord-Holland. De 41-jarige Versteeg woont met zijn vrouw en vier kinderen sinds 2013 in Naarden en was in het recente verleden bestuursvoorzitter van het CDA Gooise Meren. 

Zijn actieve inzet in de regio leverde hem al eens de titel ‘Politicus van ‘t Jaar 2018 van de Gooi en Vechtstreek’ op. In 2019 was Versteeg kandidaat voor het Europees Parlement en voerde daarbij actief campagne in de regio. Binnen het CDA treedt Versteeg als provincie-voorzitter ook automatisch toe tot het landelijke partijbestuur van de christendemocraten.

Roerige periode

“Na de roerige periode rondom de lijsttrekkersverkiezing staat het CDA voor de uitdaging om een goed resultaat te behalen bij de Tweede Kamerverkiezingen. Onze regio is daarbij gezegend met Lucille Werner als herkenbare en uitstekende kandidaat. Haar campagne wil ik op alle mogelijke manieren ondersteunen”, aldus Versteeg. Tijdens de ledenvergadering werd de nieuwe voorzitter direct gefeliciteerd door verschillende CDA prominenten, waaronder zijn plaatsgenoot minister Wopke Hoekstra en provinciegenoot staatssecretaris Mona Keijzer. Ook zij verheugen zich op een mooie samenwerking.

Uit de krant