Afbeelding
Foto: © Bob Awick

Gratis oliebollen van Versa voor vrijwilligers

Mensen

BUSSUM - Versa Vrijwilligerscentrale heeft op de valreep van het jaar een superleuke actie voor alle vrijwilligers in Gooise Meren bedacht. Middels een advertentie in deze krant worden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet tijdens dit bizarre coronajaar.

En aangezien het maandag 7 december ook nog eens de nationale vrijwilligersdag is, mogen zij tegen inlevering van de bon in deze krant van woensdag 2 tot en met vrijdag 11 december bij Maykel de Voer van Oliebollenkraam Boesveld voor de Hema op het Julianaplein twee oliebollen ophalen.

Goedgekeurd

Wethouder Barbara Boudewijnse, Julia Oldenburger (taalmaatje bij het Maatjesproject), Fahmi Zaghbib (vrijwilliger bij Toffe Peren), Anne-Gre Engel (vrijwilliger bij Het Muiderslot), Laksmi Papenburg (vrijwilliger bij tienerproject) en Pietje Vlot, coördinator bij Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren, hebben de oliebollen al goedgekeurd (zie foto).

“Al deze vrijwilligers zijn tijdens de coronaperiode als vrijwilliger begonnen. Ontzettend leuk”, vertelt Vlot. “Veelal reageerden zij op onze vacatures in het BussumsNieuws. We hebben een druk jaar achter de rug: het aantal vrijwilligers is verdubbeld.” Vlot vertelt dat de oliebollenbakker in december ook nog oliebollen schenkt aan de voedselbank en aan Maatjesproject Toffe Peren.

Uit de krant